Links naar andere sites

 • BAHA (hoortoestel) Radboud UMC
 • BAHA-site – site gemaakt door Theo Leenders Jongenelen
 • Cochlear
 • Conny's hoekje
 • Doven startpagina
 • Fenac
 • HOORbatterijen.nl
 • Hoorzaken
 • Comfoor - Alle Comfort voor je oor
 • Hoormij


 • Reacties

  zondag 28 december 2008

  Hallo,

  Op 16 oktober 2008 hebben ze me een bahaschroef geplaatst aan de rechterkant in mijn hoofd.
  Heb je misschien al van iemand gehoord dat die schroef los kwam?
  Wat zijn de symptomen van afstoting?
  Morgen naar KNO-arts ben benieuwd wat die gaat zeggen.

  Groetjes Miet Maesen
  Donderdag 6 december 2007

  Vorige week donderdag is de healing-cap verwijderd plus de hechtingen. De cap is weer teruggeplaatst omdat de wond rond de schroef nog niet helemaal geheeld is.

  Vandaag ben ik weer naar het ziekenhuis geweest de cap is verwijderd en hoeft niet meer terug,
  de wond is dicht. De KNO-arts die mij behandeld heeft, was er vandaag niet.

  Door een plaatsvervangster werd mij uitgelegd hoe ik het een en ander moest schoonhouden en dat was dat. Voor mij is het niet erg duidelijk allemaal dus ik bel morgen voor een brochure naar het ziekenhuis. Half januari wordt ik weer bij de KNO-arts verwacht.

  Groetjes, Koosje

  Woensdag 21 november 2007

  Ik ben een vrouw van 60 jaar en woon in Eindhoven. Omdat mijn gehoor links steeds verder achteruit ging, kwam ik in aanmerking voor een BAHA.
  Gistermiddag 20 november ben ik geopereerd (onder algehele narcose) en het is tot nu toe 100% meegevallen. Vanmorgen ben ik naar het ziekenhuis gegaan om het verband eraf te laten halen. Volgens de dokter zag het er goed uit en volgende week donderdag gaan de hechtingen eruit. Ik moet nu iedere dag een schoon verband erop doen en daaromheen een haarband om alles op zijn plaats te houden. Nu is het afwachten hoe het verder verloopt, ik houd jullie op de hoogte.

  Groetjes, Koosje


  Zaterdag 3 november 2007

  Hoi,


  Ik ben Geert-Jan, 36, met microsie atresie aan mijn rechteroor. Pas sinds gisteravond weet ik dat het zo heet. Komt doordat ik binnenkort op mag gaan voor een BAHA in Nijmegen. Mijn leven tot nu is prima verlopen, je leert leven met je 'bijzonderheid'. Ik heb het nooit als een handicap ervaren. WO opgeleid, prima baan, zeer muzikaal, etc.. Natuurlijk was het 'esthetische' wel een zorgpuntje, maar nu -getrouwd en twee gezonde kinderen rijk- weet ik zeker dat ik nooit een aanpassing zal laten doen. Pas de laatste tijd ben ik me gaan afvragen wat er mogelijk is. Natuurlijk is het ooit onhandig om niet te horen wat er in het rechterspectrum gebeurt. Zeker als oplettende vader, of projectleider, bandlid, ervaar ik wat ongemak. Ik hoop dat met de BAHA de wereld nog een stukje verder open gaat. Ik vind het wel spannend, die hele ingreep, dus hoor de komende tijd graag meer over ervaringen van anderen. Natuurlijk sta ik er ook zeer voor open om mijn ervaringen met jullie ('lotgenoten' of evt. bezorgde ouders) te delen.

  Groetjes, Geert-Jan

  Woensdag 15 augustus 2007

  Een nieuw hulpmiddel voor de slechthorenden: Linkit Array Microfoon voor slechthorenden.

  De Linkit is bedacht voor mensen die al een hoortoestel hebben. Een soort mini-ringleiding brengt geluid van de Linkit draadloos over naar het hoortoestel met een ringleiding. De Linkit is links of rechts te dragen of op beide oren.

  Dit onderwerp staat bij het CI-forum (Een forum voor slechthorenden en doven. Ook horenden zijn welkom.) Klik op onderstaande link: DE LINKIT RICHTMICROFOON


  Maandag 13 augustus 2007

  Geachte,

  In mijn zoektocht naar evt. mogelijheden om mijn ��norigheid te behandelen, kwam ik op jullie site. Kunnen jullie mij vertellen of BAHA voor mij zin heeft? Ik heb een aangeboren linkszijdige doofheid, welke veroorzaakt wordt door een afwezig zijn van de gehoorhaartjes in het slakkenhuis. Ik weet niet of de zenuw is aangelegd en ook niet of deze ondertussen geatrofieerd is, ik ben 34 jaar. Kunnen jullie mij meer informatie toesturen hierover?

  Groeten, Liesbeth de Boer


  Vrijdag 8 juni 2007

  Ik heb nu een jaar de BAHA. Zou hem niet meer willen missen. Ik ben aan een kant doof geboren. Aan de andere kant hoor ik maar voor de helft. Constant oorontstekingen en looporen, dus de stap gezet naar de BAHA. De oorontstekingen zijn niet weg, maar ik heb geen oortoestel meer in het oor. Dat is fijn. In September krijg ik weer nieuwe buisjes onder narcose.

  Groetjes Els.

  Woensdag 6 juni 2007

  In februari 2007 is bij mij de schroef geplaatst voor de BAHA. Hiervoor was een opname van 3 dagen in het UMC nodig na ongeveer 3 maanden kon ik de BAHA passen. Helaas was de schroef onder weefsel verdwenen en moet ik nogmaals geopereerd worden hiervoor is een opname van ongeveer 2 dagen nodig. toch heb ik goede hoop over de werking van de BAHA.

  Bij het proberen met een klem tegen het bot was ik al zeer tevreden over de werking van dit hoortoestel.

  W.van Egdom.


  Dinsdag 5 juni 2007

  Mijn vrouw heeft een brughoek tumor gehad en is aan een kant doof geworden na de operatie. Wie heeft er ervaring met hetzelfde en is een BAHA daar een goede uitkomst voor, en heb je last na die operatie.

  Eie kan me aan meer info helpen.

  Dank u wel.

  Erik Snijders Email-adres: h.snijders1@chello.nl


  Zondag 3 juni 2007

  Ik ben als kind geopereerd aan een oor (middenoorontsteking) en ben ten gevolge daarvan helemaal doof aan dat oor. De gehoororganen zijn bij die operatie verwijderd. Zou ik baat kunnen hebben bij BAHA?

  Hein

  Donderdag 17 mei 2007

  Ik ben vorig jaar plots doof geworden aan een kant. De artsen houden het op een virus dat het slakkenhuis heeft vernietigd. Kan een BAHA iets voor mij betekenen.

  Ik hoor het graag , alle reacties zijn welkom. Alvast bedankt.

  Anita Haak


  Zaterdag 5 mei 2007

  Hallo Theo Smits,

  Conny Kapitein (van Conny's Hoekje) heeft een eigen website over BAHA's en CI's. Zij komt met de tip om contact op te nemen Cochlear. Klik hier voor de site van Cochlear.


  Donderdag 3 mei 2007

  Hoi Theo Smits,

  Ik wil even reageren op je oproep. Een BAHA-operatie en het toestel worden als je het die voor het eerst in je leven krijgt, door het ziekenhuis vergoed. In een Nederlands ziekenhuis tenminste wel. Dus niet door je zorgverzekering maar echt door het ziekenhuis zelf. Er is een operatie mee gemoeid, dus krijg je beide vergoed door het ziekenhuis. De BAHA-toestellen worden gemaakt in Belgie. Mijn dochter krijgt een BAHA-softband deze wordt besteld in België. In Nederland worden BAHA-hoortoestellen namelijk niet gemaakt!!! Maar omdat jij je operatie in België hebt laten doen is er misschien onduidelijkheid. In België is het volgens mij ook zo dat het door het ziekenhuis wordt vergoed, de eerste BAHA.

  Mijn email adres is: sjgrimbergen@cs.com


  Zondag 29 april 2007,

  Ik heb sinds mei vorig jaar de BAHA aan een kant. Geweldig! Ik zou hem niet meer kunnen missen. Alleen ben ik niet van mijn oorontstekingen af, maar heb het nu aan beide oren

  Groetjes Els.
  Woensdag 4 april 2007

  Hallo, Ik heb enige maanden geleden een operatie ondergaan, voor het aanbrengen van een BAHA toestel.

  Dit is allemaal goed verlopen. Ik heb dit met de CZ Tilburg geregeld, dat dit allemaal in België uitgevoerd mocht worden. Tot zover geen probleem. Evenwel zeggen de geneesheren in België, dat ik een toestel dien aan te schaffen in een winkel. Dit kennelijk in tegenstelling tot de Nederlandse specialisten. Zij , althans zo heb ik het begrepen, leveren het BAHA-toestel, dit dus in tegenstelling tot Belgische specialisten. Dus ik zit nu met het probleem, dat ik wel de implantaat heb, maar geen toestel.

  Wie kan mij duidelijkheid en/of adressen geven, waar ik het toestel kan gaan kopen?

  Theo Smits


  Zondag 25 februari 2007

  Hallo,

  Ik doe even een oproepje !!!

  Is er iemand die ervaring heeft met een BAHA SOFTBAND. Mijn dochter van 17 maanden krijgt een baha softband en er is maar 1 verhaal over te vinden op internet.

  Mijn vraag is of het werkt en of kinderen het makkelijk van hun hoofd af kunnen trekken???

  Mijn dochter is aan 1 kant doof en heeft alleen een slakkenhuis.

  Hartelijke groetjes en ik hoop op een reactie !!!

  Sandra Grimbergen

  email-adres = sjgrimbergen@cs.com
  Vrijdag 1 december 2006

  Hey, Mijn kindje is geboren met een microtie oor aan de linker kant, we moeten nog een scan laten doen in Brugge. Heb jij hier enige ervaring mee? hoeveel procent kan een kind hierop terug horen? Het rechteroortje is gelukkig ok en hoord er ook perfect op.


  Dominique Callebert.

  Maandag 2 oktober 2006

  'Mijn vader is 82 jaar en heeft nu een paar maanden een BAHA. Hij was nagenoeg helemaal doof en geïsoleerd van geluiden. Nu kan hij weer goed mee praten een wereld is er weer voor hem open gegaan.

  Daarom mensen wees niet bang en vraag er naar bij uw oorarts.

  Een BAHA is de oplossing zelfs als je 82 bent.

  Ton.
  Maandag 25 september 2006

  Prima Site!

  Zinvol voor BAHA patiënten.

  Ik adviseer mijn patiënten Uw site te bezoeken.

  Iedereen kan van elkaar leren.

  Met name de praktische zaken.

  RHL Paping, KNO-Arts
  Dinsdag 8 augustus 2006

  Ik krijg op 12 september een BAHA in academisch ziekenhuis Maastricht.

  Ben toch wel nerveus voor de operatie en daarna, maar met de proefband had ik heel veel succes.

  Els Renssen

  Woensdag 3 augustus 2005

  Een perfecte oplossing voor eenzijdige doofheid.
  Nog steeds onbegrijpelijk dat dit apparaatje bij zo weinig huisartsen en zelfs KNO artsen bekend is.
  Mijn broer heeft sinds een 4 tal maanden een tijdelijk baha apparaat en ontvangt in September (2005) het definitieve apparaat.
  Moest hiervoor wel naar het UZ in Gent daar zijn KNO arts in Breda geen heil zag in deze oplossing. Voor hem was het, na een plotselinge eenzijdige doofheid, een superoplossing. Er zou landelijk meer bekendheid aan moeten worden gegeven. Ik heb hierover met de Benelux distributeur uitgebreid contact gehad, er schijnt echter een probleem te zijn t.a.v. vergoeding via de diverse verzekeraars.

  Hans van den Buijs

  Zondag 10 april 2005.

  Hallo,

  Ik heb even een vraag, ik weet niet of jullie daar ook eventueel antwoord op hebben.
  Mijn zoon heeft 1 Baha, en wordt straks 16 jaar en wil dan natuurlijk graag brommer rijden. Het probleem is natuurlijk de helm, hij zal de BAHA af moeten doen of als hij hem ophoudt gat de Baha piepen, wat niet plezierig is.
  Hebben jullie ervaring met zulke gevallen en zijn er mensen die met dit zelfde probleem zitten endaar eventueel een oplossing voor hebben.


  Met vriendelijke groet.
  M.Siebring-Huisman
  Ericasestr.122
  Erica.

  Zaterdag 19 maart 2005.

  Beste mensen,
  Ik volg sinds 3 weken de opleiding tot hoortoestelspecialist, waarna ik ook de opleiding tot audicien wil gaan volgen. Momenteel ben ikmij aan het voorbereiden voor de toets Hoortoestelkennis. Zodoende kwam ik ook op de Baha-homepage.Ik heb nu een paar verhalen gelezen. Ik ben heel blij voor jullie dat er tevredenheid heerst over de mogelijkheden om toch weer een deel van je leven terug te krijgen. Ik vind het heel dapper dat jullie de stap hebben genomen. Geweldig!!!
  Ik wou dit even laten weten en ik hou deze site zeker in de gaten.

  Woensdag, 14 juli 2004.

  Hoi Monique,

  Ik heb bij een gewone zwemschool lessen gevolgd. Ik had met de leraar afspraak gemaakt dat hij mij met zo'n 'haak' omhoog haalde bij mijn buik. En dan dmv tekens of liplezen deed hij mij duidelijk maken wat de bedoeling was. Dit werkte heel goed! Ik heb mijn diploma A en B snel gehaald.

  Met 2 baha's is eigenlijk niks anders als met 1 baha. Als je in een stoel zit of op de rug ligt is er geen verschil. Bij mij piepen ze dan nooit. Als ze op een zij wil gaan liggen, dan gaat er eentje piepen wat logisch is omdat je er op ligt. Het voordeel met 2 baha's is dat je er altijd aan de andere kant nog een hebt, dus hoor je altijd nog iets!

  Mochten er nog meer vragen zijn dan mag u ze altijd vragen.

  Ik ben blij dat ik kan helpen!

  Groetjes Birgit

  Zondag, 20 juni 2004.

  Hallo,

  Langs deze weg wil ik graag Birgit uit Son bedanken voor haar reactie op onze vraag over 2 BAHA's. Het heeft ons mede doen besluiten om voor onze dochter inderdaad ook te kiezen voor een tweede BAHA! Ik zou Birgit willen vragen of zij nog tips heeft over: - zwemles: heb jij die bij een gewone zwemschool kunnen volgen, zijn er speciale oplossingen bedacht? - heb je bij het dragen van 2 BAHA's niet veel last van hinderlijk piepen als je achteroverleunt in een stoel of als je even gaat liggen e.d.?

  Groeten,
  Monique Knoben

  Zondag 29 februari 2004.

  Hoi,

  Ik wil graag reageren op de reactie van de fam Knoben. Ik ben Birgit, 22 jaar inmiddels. Ik heb microtie aan beiden oren. Sinds 1993 heb ik een Baha. Ik was toen de zesde en jongste deelnemer die hem kreeg.

  Toen ik mijn eerste Baha kreeg, ging er voor mij een wereld open. Ik zat toen in de (havo) brugklas op de middelbare school en ik heb zonder moeite alles kunnen volgen. Ik moest wel vooraan in de klas zitten.

  In 1996 kreeg ik mijn tweede Baha, dat was helemaal super. Ik kon ineens goed richting bepalen. Ik kon overal in de klas gaan zitten zonder problemen. In grote gezelschappen merkte ik dat ik alles goed kon volgen. Voor mij heeft het alleen maar voordelen. Ik ben er erg op vooruit gegaan.

  Met 2 Baha's 'hoor' ik net als iedereen. Ik wil ze niet meer missen. Ik volg een HBO opleiding zonder moeite. Verder merkt niemand aan mij dat ik slechthorend ben. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is de operatie zelf. Heeft u nog vragen, stel ze aub!

  Groetjes Birgit uit Son Dit stukje komt uit het gastenboek


  21 januari 2004.

  Hallo, ik ben anita de jong, ik ben de moeder van Tim, hij is 7 jaar en geboren met een gehoorgangatresie aan beide oren, ook heeft hij geen trommelvlies, maar de oorschelpen zijn wel gewoon aanwezig. Wij zijn onder behandeling bij het UMC St, Radboud in Nijmegen waar Tim onlangs is geholpen aan zijn linkeroor, men heeft een gehoorgang gemaakt, bot weggehaald en van botvlies een trommelvlies gemaakt, het is nog even afwachten maar de resutaten zijn bemoedigend, hij zal nog zeker 3 mnd voor controle terug moeten naar nijmegen maar we hopen dat alles goed blijft gaan, hij draagt hoortoestellen, maar als het goed is, dan heeft hij ze na de operatie links niet meer nodig Waarschijnlijk volgend jaar het andere oortje. Als dit evt. zou mislukken zou Tim ook in aanmerkeing komen voor het BAHA systeem wat bij hem heel goed zou helpen.

  Anita de Jongh, Heerhughowaard
  Dit stukje komt uit het gastenboek
  Zondag 11 januari 2004.

  Hallo Hetty,

  Heel fijn om te merken dat er een site is die meer vertelt over kinderen met een BAHA!

  Onze dochter heeft in juni 2003 (ze was toen 3,5 jaar oud) een BAHA gekregen. Ze heeft namelijk een atresie aan beide gehoorgangen. De operatie is heel goed verlopen en ze hoort naar ons idee -en volgens de metingen in het audiologisch centrum- heel goed met haar BAHA Compact. Toch blijft het een slechthorend kindje, want nu ze sinds kort naar de (reguliere) basisschool gaat, constateren we dat ze helaas niet alles kan volgen wat de juf vertelt. We hebben reeds eerder de tip gekregen om haar twee BAHA's te laten aanmeten, zodat ze beter kan gaan richting horen en wellicht ook zuiverder hoort. Toch twijfelen we hierover. Het is toch niet niks, het wordt ook niet vergoed. Wellicht kan ze op latere leeftijd nog een hersteloperatie voor haar gehoorgangen krijgen (haar oorschelp is namelijk normaal gevormd en het binnenoor is perfect), dus is het ook maar voor een aantal jaren? Kortom: we willen heel graag op een rijtje zetten wat de vóórs en tegens zijn van nóg een BAHA.

  Wie kan ons daarbij helpen; wie heeft ervaring met het verschill tussen 1 of 2 BAHA's, wie heeft ervaring met een hersteloperatie bij atresie, wie heeft andere tips?

  Alvast heel hartelijk dank en succes met je site! Fam. Knoben
  I am writing in ENGLISH, please excuse language barrier.

  My son has a BAHA that has had many problems, the hospital (Massachusetts Eye & Ear Inst. Boston, Massachusetts, USA) does not repair on site, sends aid out for repair that takes several weeks, in the meantime loaner aids are of poor working condition.

  We would like information on better customer service contacts and possibly purchasing the aid on out own and repair facilities in the USA.

  Thank you for any help.

  Elaine Machaiek

  Has somebody from the USA the same problems as Elaine and can somebody help her.
  Dinsdag 24 juni 2003.

  Dit is een reactie op de vraag van Lies van Cees Graauwmans

  Beste Lies,

  Wellicht een late reactie op jouw vraag d.d. 16 nov. '02 omdat ik pas vandaag op het idee kwam te gaan surfen naar het onderwerp BAHA.

  Ik draag sinds 1990 dat toestel en voorheen had ik twee afstandbestuurde hoortoestllen.

  Ik herken jou probleem enigszin, hoewel er bij mij ook sprake was van chronische ontstekingen met looporen.

  Persoonlijk vind ik de geluidskwaliteit tussen Baha en de digitale toestellen die ik had te vergelijken met de ouderwetse grammofoon die je op moest draaien en een Hifi-stereoset.

  Bovendien is een Baha in rumoerige situaties (feestje, vol restaurant e.d. vergeleken bij digitale en/of normale hoortoestellen een regelrechte ramp!

  Wel is het draaggemak een zeer grote verbetering. Cosmetisch weer wat minder, maar dat is m.i. van nevenbelang. Muziek luisteren: ga in een betonnen/stalen rioolbuis zitten en luister zonder toestel naar muziek.

  Dan heb je een indruk hoe het met een Baha klinkt.

  Zelf maak ik ook muziek (zangkoor, saxofoon) en het gekke is dat dat redelijk gaat (misschien omdat het geluid grotendeels van je af gaat; ik kan bijv. niet tegen het gefluit van mensen maar gek genoeg heb ik geen last van mijn eigen gefluit...)

  Ik adviseer niets maar het zijn wel dingen te overweging want het is een hele stap!

  Groet,
  Cees Graauwmans
  E-mail adres van Cees: Cees Graauwmans

  Lies, ik ben helaas je e-mail adres kwijt, vandaar dat ik dit verhaal bij de reacties heb geschreven.
  Maandag 23 juni 2003.

  Beste Hetty,

  Sinds een paar dagen is er sprake van dat ik voor een �baha� naar Rotterdam wordt gestuurd.

  Anderhalf jaar oorontsteking en oorpijn zijn er aan vooraf gegaan. Ik vind het allemaal wat eng. Ik ben al 16 jaar dirigent en organist(beroepshalve) en draag inmiddels twee toestellen.

  Eén oor is dus constant ontstoken en de specialist ziet dit als de beste optie.

  Nu zou ik zo graag willen weten of je er goed door/mee blijft horen?

  Stemmen, muziek.

  Zijn er mensen die er eens iets over kunnen vertellen? Zit het comfortabel? Is het erg opvallend? Zou iemand mij kunnen helpen???

  Bedankt!

  Theo Leenders.

  E-mail adres van Theo: Theo Leenders

  De reactie hieronder, op de vraag van Lies, geeft ook al een beetje antwoord. Misschien hebben andere BAHA-dragers hier ook ervaringen mee.
  8 april 2003.

  Hallo Hetty,

  Ook mijn dochter heeft een microtia aan de linkerkant.Zonder gehooringang. Ze is geb. in 1992. Ze komt ook in aanmerking voor het Baha systeem maar een oorconstructie wil ze zelf nog niet. Ze mag daar zelf ook aan mee beslissen.Ze is nu 10 jaar en de tandarts is er achter gekomen dat haar kaak aan de linkerkant niet goed groeit. Deze wordt in mei gedwongen om te groeien door middel van een distactor. (klemmen en schroeven.)Als dit achter de rug is gaan we verder voor het baha systeem. Want als ze straks over een jaar naar het middelbaar onderwijs gaat is natuurlijk belangrijk dat ze alle lessen goed kan volgen. Hoeveel haar gehoorverlies is weet ik zo niet meer maar ze kan heel goed mee in haar klas. Bedankt voor het verhaal en ben op deze site gekomen via Beter Horen.Die had een internet adres voor Baha. Als ik meer weet dan meld ik dat nog wel.

  Groetjes.

  I. Verharen, Tilburg.

  Dit stukje komt uit het Gastenboek
  Maandag 18 november 2002.

  Hallo,

  Ik ben op deze site terecht gekomen, omdat ik op zoek ben naar een adres van een specialist, die een kunstoor kan plaatsen.

  Er moet ook een BAHA worden geplaatst.

  De behandelend specialist stuurde ons door naar een arts in Groningen in het Acadamisch zh., omdat daar een kunstoor gemaakt kan worden, maar wij wonen bij Utrecht, er moet toch vast wel een arts dichterbij te vinden zijn, die ons kan helpen.

  Weet je misschien een adres voor ons????

  Wij wachten met smart.

  Bedankt, Will

  Heeft iemand een ervaring met een specialist, die een kunstoor kan plaatsen?

  Heeft u een adres voor Will?
  Zaterdag 16 november 2002.

  Dag Hetty en Conny,

  Dank jullie heel veel voor jullie informatieve pagina's over BAHA. Als ik de verhalen lees denk ik af en toe, wat heb ik nog een geluk, al is het ook voor mij worstelen geblazen.

  Met inmiddels ruim 50 db gehoorverlies ben ik behoorlijk afhankelijk van mijn digitale gehoorapparaten, die onder gunstige omstandigheden inderdaad fantastisch geluid geven. Maar als ik ze langer dan drie uur achter elkaar in heb komt de straf even later, in de vorm van een bijna onhoudbare jeuk in de oren. Krabben of wrijven maakt het natuurlijk alleen maar erger. Dus verslijt ik geregeld tubetjes terra-cortryl (met polymyxine-B), met op de bijsluiter allemaal waarschuwingen voor schadelijke gevolgen...

  Kortom, zou het de moeite zijn om een BAHA te overwegen? Geeft zo'n Hoofdband een reeel idee van wat je aan geluidskwaliteit mag verwachten? Kun je muziek nog waarderen met zo'n apparaat (ik speel viool en ben vast van plan dat zo lang mogelijk vol te houden)?

  In de hoop dat jullie of jullie bezoekers er wat over kunnen zeggen,

  vriendelijk groet,

  Lies Muller

  Heeft iemand ervaringen met de BAHA en het spelen van een instrument?

  Ik zou graag in contact willen komen met ouders, die ook een kind hebben met een microtie-oor. Graag wil ik ervaringen delen over oorreconstructies.


  Een BAHA voor uw kind !!!
  Er bestaat een speciale Softband voor kleine kinderen. Conny heeft op haar site hierover een artikel staan: De Softband.